De nieuwste Sparta‐fietsen                              

Sparta zet trends. Over ieder frame, design en technisch detail is nagedacht. De brede collectie Sparta‐fietsen biedt voor iedereen een passende fiets.

Elektrische fiets

Sparta introduceerde als eerste de elektrische fiets met inmiddels meer dan 500.000 verkochte elektrische fietsen is Sparta dan ook het meest verkochte merk. Sparta heeft diverse soorten elektrische fietsen met verschillende rij eigenschappen. Ze hebben een krachtige aandrijving (uitgedrukt in Nm) en een hoge actieradius. De actieradius geeft aan hoe ver je kunt rijden zonder de accu op te laden.

Er is keuze uit drie verschillende systemen:

ION® : een actieradius tot 150 km

Bosch : een actieradius tot 135 km

E‐motion : een actieradius tot 100 km

Trendy

Een elektrische fiets is comfortabel. Maar voorheen werd deze niet als trendy gezien. Sparta brengt hier verandering in door een aantal trendy stadsfietsen uit te rusten met elektrische aandrijving. Denk hierbij aan de stoere transportfiets, maar dan elektrisch!

Lifestyle

De Sparta lifestyle fietsen worden gekenmerkt door opvallen de designs en kleuren. Deze trendy lifestyle fietsen onderscheiden zich van anderen. Er is een ruime keuze. Van een oer-Hollandse transportfiets tot een meer minimalistisch design in diverse trendy kleuren. Een stadsfiets met veel of weinig versnellingen, met een verende of vaste zadelpen of voorvork. Of toch de ouderwetse maar nog altijd trendy omafiets, met het eenvoudige design en degelijke prestaties.